Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mitinguri pro şi contra Băsescu: PDL Cugir trimite 200 de oameni la manifestarea de la Cluj-Napoca. Vezi planurile USL

Publicat

PDL Filiala Cugir va participa cu un număr de 200 de persoane la mitingul de susţinere al preşedintelui suspendat Traian Băsescu, programat pentru sâmbătă, la Cluj-Napoca. În replică, reprezentanţii USL au şi ei planurile lor.

Potrivit vicepreşedintelui PDL Cugir, Nicolae Truţă, organizaţia pe care o reprezintă îl susţine în campanie pe preşedintele suspendat Traian Băsescu.

La mitingul pro-Băsescu organizat de PDL, programat să aibă loc în Piaţa Păcii din Cluj-Napoca, din Cugir vor pleca aproximativ 200 de persoane. Aceştia vor face deplasarea la Cluj cu 2 autocare, plecarea fiind programată pentru sâmbătă, la ora 7.30.

În campania care va începe, PDL Cugir va încerca să convingă oamenii din localitate că aceştia trebuie să îl susţină pe Traian Băsescu şi să voteze pentru susţinerea acestuia la Cotroceni.

El a mai spus că în această campanie vor mai fi şi alte acţiuni pe plan local, dar programul va fi stabilit în decursul zilelor următoare.

Reamintim că reprezentanţii PDL au decis să organizeze trei mitinguri „pro-Băsescu” în trei oraşe din ţară: Cluj, Iaşi şi Bucureşti.

În ceea ce-i priveşte pe reprezentanţii USL, şi aceştia se implică în campania dinaintea referendumului. Vicepreşedintele PNL Cugir, Emil Muntean a spus că la nivelul oraşului vor avea loc acţiuni pe plan local pentru motivarea şi mobilizarea oamenilor, respectiv încurajarea votului pentru demiterea preşedintelui.

Filiala USL Cugir va participa la mitingurile zonale „anti-Băsescu”, ce vor avea loc la Cluj, Braşov şi Timişoara.

USL Bucureşti a programat 7 mitinguri naţionale „anti-Băsescu”: Constanţa, Craiova, Braşov, Iaşi, Cluj, Timişoara şi Bucureşti.

Sorin GIURCA

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax