Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mitropolitul Bartolomeu Anania a încetat din viaţă

Publicat

După mai mult de o lună în care starea sa de sănătate s-a deteriorat, ÎPS Bartolomeu Anania, mitropolitul ortodox al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului, a încetat din viaţă, luni, la ora 19.25. Mitropolitul era internat la Clinica de Chirurgie I a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Cluj, din cauza problemelor cardiace. Reamintim că medicii de la Clinica AKH din Viena, unde a fost iniţial transferat, au considerat că o intervenţie chirurgicală pe cord nu este recomandată, din cauza vârstei şi antecedentelor medicale. În ultima perioadă, înaltul ierarh a fost ţinut în viaţă cu ajutorul aparatelor, în comă indusă.

Bartolomeu Anania a fost, timp de 18 ani, Arhiepiscop al Vadului, Feleacului şi Clujului şi Mitropolit al Clujului, Albei, Crişanei şi Maramureşului. Trupul său a fost depus în Catedrala Mitropolitană din Cluj-Napoca, unde credincioşii au posibilitatea de a-i aduce un ultim omagiu. În 18 martie, acesta ar fi împlinit 90 de ani.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax