Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mituri și beneficii ale telefoanelor mobile pliabile (P)

Publicat

Smartphone-urile pliabile reprezintă o categorie de dispozitive mobile care, încă de la lansarea lor în 2019, au captivat prin design, versatilitate și funcționalități eficiente, schimbând modul în care îndeplinim nenumărate sarcini din palma mâinii.

Acest lucru se reflectă în cererea creșterii de smartphone-uri pliabile Samsung Galaxy pe piața smartphone-urilor, care până în 2021 a ajuns la aproape 10 milioane de livrări globale, o creștere de 300% față de 2020.

Samsung are în prezent două referințe: Galaxy Z Flip și Galaxy Z Fold, dispozitive pliabile, dar concepute pentru publicuri diferite. Samsung Flip este un dispozitiv creat pentru exprimarea de sine prin realizarea de fotografii într-un mod nou, cu ajutorul modului Flex. Galaxy Fold este un dispozitiv de productivitate maximă, cu capabilități multitasking de pe un ecran care își dublează dimensiunea.

Samsung Galaxy Folds a schimbat modul în care folosim dispozitivele mobile și s-a adaptat la diferite stiluri de viață pentru utilizatorii din întreaga lume. Așadar, iată câteva mituri și beneficii pentru a vă risipi îndoielile cu privire la aceste dispozitive.

Mit: Telefoanele pliabile nu sunt rezistente – FALS

Cu fiecare serie, telefoanele cu clapetă au devenit mai rezistente. În cazul Fold3 și Flip3, structura acestora constă într-o ramă de aluminiu Armor foarte rezistentă, dar ușoară, ceea ce o face cu 10% mai durabilă decât predecesoarele sale pentru a proteja părțile interioare ale dispozitivului.

Samsung a dezvoltat echipamente cu materiale precum Gorilla Glass Victus, extrem de rezistent, folosit pentru a acoperi atât spatele, cât și partea frontală a smartphone-urilor, ceea ce contribuie la reducerea numărului de zgârieturi și, la rândul său, reduce deteriorarea în timpul unei căzături.

Mit: Ecranul este foarte delicat – FALS

Pentru a le demonstra durabilitatea, dispozitivele Samsung au fost supuse unei serii ample de teste, inclusiv un test de durabilitate la pliere. Acestea sunt clasificate pentru o utilizare sigură până la 200.000 de pliuri, ceea ce echivalează cu 5 ani de utilizare continuă și au fost verificate de Bureau Veritas, lider mondial în servicii de testare, inspecție și certificare.

În plus, la interior, aceste dispozitive sunt dotate cu Ultra Thin Glass, un strat de film și un panou de protecție rezistent, flexibil, care oferă o rigiditate suplimentară la atingere.

Mit: Un smartphone pliabil nu se poate uda – FALS

Fiind o categorie nouă de dispozitive, există un sentiment de fragilitate. Cu toate acestea, sunt certificate IPX8, pe baza unor condiții de testare în care telefoanele sunt scufundate în apă dulce până la 1,5 metri, timp de până la 30 de minute. Balamaua respinge chiar și murdăria și se simte foarte bine la atingere în timpul procesului de deschidere.

Mit: Bateria acestor dispozitive nu ține foarte mult – FALS

Samsung inovează și dezvoltă în mod constant noi produse pentru a răspunde nevoilor utilizatorilor săi, astfel că verifică fiecare detaliu pentru a oferi dispozitive performante. Bateriile de la Samsung Fold 3 (4400 mAh) și Samsung Flip 3 (3300 mAh) au o funcție inteligentă care își adaptează puterea la obiceiurile utilizatorului pentru a oferi cea mai bună performanță a dispozitivului.

Mit: Un flip cu ecran mare nu este util pentru productivitate – FALS

Contrar credinței populare, dispozitivele cu un ecran mare, precum Samsung Fold 3, reprezintă instrumentul ideal pentru creșterea productivității. Datorită dimensiunii lor, este posibil multitasking-ul cu ajutorul funcției de divizare a ecranului, care vă permite să interacționați cu până la 3 aplicații deschise și 5 ferestre pop-up în același timp.

Acestea dispun, de asemenea, de funcția Samsung DeX, care vă permite să conectați dispozitivul mobil la un televizor și să aveți o experiență desktop ca și cum ar fi un computer.

În schimb, la capitolul beneficii așe telefoanelor Samsung Flip putem trece următoarele:

– Răspundeți la apel fără a deschide sau prin simpla deschidere a dispozitivului.

Utilizatorii pot răspunde la un apel fără a deschide dispozitivul Samsung Flip; ecranul secundar are o rezoluție de 300 x 112 pixeli, ceea ce permite oamenilor să interacționeze cu ușurință pe ecranul telefonului mobil atunci când acesta este închis, iar atunci când răspund la apel, difuzorul este activat.

O altă caracteristică interesantă este că se poate răspunde prin simpla deschidere a smartphone-ului și închidere, pliind din nou dispozitivul.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax