Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MOARTE cumplită pentru un bătrân de 94 de ani din Meteş: A ars de viu în propria casă, în timp ce încerca să aprindă focul în sobă

Publicat

medicina legala Un bărbat de 94 de ani din Meteş a murit, după ce hainele i-au luat foc, în timp ce încerca să aprindă focul în sobă. Bătrânul a fost găsit în bucătăria casei sale, de nepotul său. În urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea vârstnicului a fost violentă şi s-a datorat şocului combustiţional, consecinţă a arsurilor de gradul I şi II suferite.

Sâmbătă, la orele 12.30, poliţiştii Postului de Politie Meteş au fost sesizaţi de către un bărbat din Alba Iulia cu privire la faptul că l-a găsit pe bunicul său decedat, în bucătăria casei sale din Meteş, unde locuia singur.

Din primele cercetări efectuate de poliţişti a rezultat că B.I., de 94 de ani, din comuna Meteş, ar fi încercat să aprindă focul în sobă, împrejurare în care hainele i-au luat foc şi au ars mocnit, provocându-i mai multe arsuri la nivelul membrelor inferioare. Incendiul nu s-a extins la bunurile din locuinţă şi s-a stins înainte ca cineva să intervină.

Cadavrul a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba, iar în urma efectuării necropsiei s-a stabilit că moartea vârstnicului a fost violentă şi s-a datorat şocului combustiţional, consecinţă a arsurilor de gradul I şi II suferite.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax