Connect with us
Publicitate

BLAJ

Mobilizare a oamenilor buni din Alba. Carla, fetița de 7 ani și 5 luni din Blaj, va putea merge la transplant, la Viena

Publicat

Locuitorii județului Alba au dovedit încă o dată că au suflet și sunt capabili să sară în ajutorul celor care au nevoie.

Carla, fetița de 7 ani și 5 luni din Blaj, va putea fi operată care la Stem Cell Therapy Austria din Viena, grație donațiilor primite. Mai mult, familia a reușit să devanseze și data transplantului.

Citește și: APEL UMANITAR: O fetiță din Alba are nevoie de un transplant cu celule stem la o clinică din Viena. Unde se pot face donații

Aceasta are nevoie de un transplant de celule stem în valoare de 11.000 de euro. Banii s-au strâns grație oamenilor care nu au rămas impasibili la această situație.

”Ceea ce părea imposibil acum o săptămână, azi este o realitate. Cu ajutorul vostru, banii pentru transplantul necesar Carlei au fost strânși!

Nu am cuvinte să vă mulțumesc tuturor, cunoscuți și necunoscuți: celor care ați donat, ați distribuit, ați organizat licitații pentru produse și oferte.

Veți fi pomeniți în rugăciunile noastre tot restul vieții! Și pentru că, după atâta timp, o veste bună nu vine singură, am reușit să stabilim un termen mai apropiat pentru transplant, așa că în 18 februarie vom fi la Viena!!

Vă vom ține la curent cu demersurile noastre.Dumnezeu să vă binecuvânteze!” a scris pe Facebook, Ana Suciu, mama Carlei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax