Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mobilizare a voluntarilor Rotary în Alba: Alimente și apă pentru persoanele izolate sau carantinate din cauza coronavirusului

Publicat

Cluburile Rotary din județul Alba vor oferi ajutor persoanelor în vârstă izolate sau aflate în carantină din cauza epidemiei de coronavirus și vor pune la dispoziția autorităților voluntari care să contribuie la campania de informare, a anunțat, joi, Florin Mărginean, de la Rotary Club Alba Iulia.

El și-a prezentat proiectul prin care pot fi sprijiniți cei care au nevoie de ajutor în această perioadă în cadrul unei întâlniri cu reprezentanți din toate cluburile Rotary din județul Alba.

”Împreună am decis următoarele: vom ajuta cu procurarea alimentelor de bază persoanele în vârstă, izolate sau carantinate, vom oferi filtre pentru apă pentru a evita deplasările la supermarketuri, vom contribui la campania de informare pentru respectarea regulilor de igienă, vom pune la dispoziție voluntari, la solicitarea autorităților și a Societății Crucea Roșie. Le-am reamintit colegilor mei că vom face acest lucru cu deplină responsabilitate, fără să ne punem în pericol pe noi, sau pe cei jurul nostru”, a scris Florin Mărginean pe pagina sa de Facebook.

Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stabileşte relaţii de bună înţelegere.

Membrii Clubului Rotary Alba Iulia își unesc forțele pentru a promova și derula diferite proiecte în plan social, pentru întreaga comunitate, nu doar la nivelul Municipiului Alba Iulia ci pe întreg teritoriul județului Alba.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax