Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mobilizare pe toate fronturile la PSD Alba. Peste 85% din membri partidului au mers la vot. Dragnea, ales în proporție de 96%

Publicat

IMG_0161 PSD-iștii din Alba s-au prezentat duminică la urne pentru a decide dacă îl vor sau nu Liviu Dragnea președintele partidului. 85,86% din totalul memebrilor PSD din județ și-au exprimat opțiunea. Așa cum era de așteptat, majoritatea au votat „DA”, adică Dragnea – președintele partidului.

Duminică dimineața au fost așteptați la vot un număr de 8.177 de membri PSD. Din aceștia s-au prezentat 85,86%, respectiv 7.021 de membri, potrivit vicepreședintelui PSD Alba, Dorin Sandea.

În urma centralizării rezultatelor din județul Alba, reiese că 6.733 din cei prezenți la vot îl vor pe Liviu Dragnea președinte și au votat cu „DA” (96,53%), iar 242 au votat cu „NU” (3,46%). 46 de buletine de vot au fost nule.

Prezența la vot la nivel național a fost de 81%. Dintr-un număr de 535.699 membri, au votat 435 172.

După alegerile al căror final era evident, Liviu Dragnea a anunțat că simte o uriașă responsabilitate, adăugând că nu va mai face compromisuri. Acesta este oficial președinte PSD, după ce a câștigat cursa în care a candidat, de fapt, singur.

„Bună seara, chiar a fost o seară bună, transmit felicitări echipei României pentru calificare. Vreau să transmit un gând bun celor din PSD care au arătat tuturor că pentru ei a fost importantă această acțiune. Vreau să le transmit un gând și lor, și celor care își exprimă suspiciunea: nu voi avea nicio ezitare să duc la capăt toate acțiunile, chiar dacă s-ar putea ca unele acțiuni să producă supărare.

PSD nu poate rata oportunitatea de a deveni un partid modern. La congres voi încerca să vorbesc mai apăsat. Mâine vom stabili și care sunt funcțiile pentru care colegii noştri își depun cadidatura. Sper ca tot partidul să se pregătească: o să propun în statut ca fiecare președinte să fie ales de toți membrii organizaţiei. Nu acum încarcă procesele verbale, procentul de peste 80% este important. După acest vot de astăzi simt o uriașă responsabilitate, nu vreau să mai fac compromisuri” spus Dragnea.

În județul Alba, s-a votat la sedii de partid, primării sau casele liderilor PSD. Unul dintre cazurile în care votul a fost organizat la domiciliul unui reprezentant PSD a fost la Ciugud. Cei care au venit să voteze au fost recompensaţi cu prăjituri şi covrigei.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax