Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Moderatorul emisiunii „Testul de Sinceritate”, jurnalistul Dan Lungu a câștigat concursul Reporter și Blogger European 2016

Publicat

lungu

dan lungu Jurnalistul albaiulian, Daniel Lungu a câștigat primul loc la ediția 2016 a concursului Reporter și Blogger European, la categoria reportaj/ anchetă şi interviu. Moderatorul emisiunii „Testul de Sinceritate” de pe Alba24.ro, a publicat mai multe anchete jurnalistice despre  situația românilor din Marea Britanie după rezultatul Brexitului și despre evenimentele tragice din Bruxelles, iar jurații concursului din acest an au decis că merită premiul cel mare la categoria pentru care s-a înscris. 

În cadrul ediției 2016 s-au înscris 45 de concurenți, cu 206 de materiale, la 8 categorii. Atât jurnaliștii cât și bloggerii au putut concura direct la secțiunile opinie/editorial, reportaj/anchetă/interviu,  pe când secțiunile presă audio, presă scrisă și online au fost rezervate exclusiv presei.

Cei cinci câștigători vor primi ca premiu o tabletă iPad, în cadrul ceremoniei de premiere care se va desfășura pe data de 15 decembrie.

Juriul pentru categoriile a fost format din Ioana Avădani (directorul Centrului pentru Jurnalism Independent) , Mihai Rădulescu (TVR), Victor Kapra (blogger), Bianca Toma (expert din partea DC Communication SRL – contractor al Reprezentanței Comisiei Europene pentru acest concurs)  și Răzvan Szabo (din partea Reprezentanței Comisiei Europene); pentru categoria 8 membrii juriului au fost Victor Kapra, Iulia Badea-Gueritee (din partea Reprezentanței Comisiei Europene) si Vadim Baltag (expert din partea DC Communication SRL).

Jurnalistul Daniel Lungu a câștigat la categoria  reportaj/anchetă/interviu cu materialele publicate în ziarul online News.ro.  Daniel este moderatorul emisiunii „Testul de Sinceritate” de pe Alba24 și de asemenea reporter News.ro și RadioReîntregirnea.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax