Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Modernizarea sistemului de iluminat în localitățile aparținătoare de orașul Ocna Mureș. Proiectul a fost aprobat spre finanțare

Publicat

Un proiect ce vizează înlocuirea corpurilor de iluminat existente cu unele de tip LED și extindere sistemului de iluminat în localitățile aparținătoare de orașul Ocna Mureș a fost aprobat luni spre finanțare din fonduri AFM.

Potrivit reprezentanților Primăriei Ocna Mureș, în data de 28 august a fost publicată lista proiectelor aprobate spre finanțare din fonduri AFM pentru iluminat public prin Programul privind creșterea eficienței energetice a infrastructurii de iluminat public , proiecte depuse în sesiunea 30 decembrie 2022 – 31 ianuarie 2023.

Printre proiectele aprobate se află și proiectul „Modernizarea și eficientizarea sistemului de iluminat public în localitățile aparținătoare și componente orașului Ocna Mureș – Uioara de Sus, Uioara de Jos, Războieni-Cetate, Cisteiu de Mureș și Micoșlaca”, depus de orașul Ocna Mureș.

Valoarea proiectului este de 2.961.315,00 lei, valoare finanțată integral din fonduri AFM.

Obiectivul proiectului este de a înlocui toate corpurile de iluminat existente cu corpuri de tip LED (peste 870 de bucăți), precum și extinderea iluminatului acolo unde este necesar.

De asemenea gestionarea sistemului de iluminat pe sate și localități aparținătoare se va face prin sistem de telegestiune.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax