Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Modernizări de străzi la Zlatna. Primăria a semnat contract de 10 milioane lei pentru finanţare prin PNDL

Publicat

Primăria Zlatna a semnat recent un contract în valoare de 10,3 milioane lei pentru modernizarea unor străzi. Banii provin din bugetul Ministerului Dezvoltării, prin PNDL.

Potrivit primarului Silviu Ponoran, este vorba despre un contract de finanţare pentru dezvoltarea orasului Zlatna – modernizare de străzi (Feneş şi Galaţi), investiţia totală fiind în sumă de 10.605.740,28 lei.

Finanţarea se face prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală (PNDL), subprogramul Regenerarea urbană a municipiilor, domeniul construirea / modernizarea / reabilitarea drumurilor publice, pentru realizarea obiectivului de investiţii “modernizare străzi cu infrastructură de apă şi canalizare în oraşul Zlatna, jud. Alba, etapa a II-a”.

Alte investiţii în derulare sau finalizate la Zlatna

În acest an, se desfăşoară şi lucrări de restaurare a clădirii Liceului “Corneliu Medrea”. Proiectul este în valoare de aproximativ 900.000 de euro, iar restaurarea se va face dupa proiectul iniţial din 1895, potrivit primarului.

Anul trecut au mai fost finalizate lucrări la conducta de aducţiune apă dinspre Feneşasa, în lungime de 16 km, dar şi modernizări pe străzile Dumbrăviţei, Ana Ipătescu sau din satul Valea Mică.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax