Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări de program, curse şi staţii în transportul judeţean, aprobate de consilierii CJ Alba. Vezi noile grafice din Apuseni, Valea Sebeşului şi celelalte zone

Publicat

Consilierii judeţeni din Alba au aprobat, joi, modificări de curse cu autobuze şi microbuze în transportul dintre localităţi, dar şi eliminarea sau introducerea unor staţii. Hotărârea a fost luată din cauza schimbării fluxului de călători în anumite zone.

Evoluţiile economice şi sociale din judeţul Alba pe parcursul aplicării programului de transport au determinat modificări ale nevoilor de deplasare ale cetăţenilor în anumite zone. S-a schimbat fluxul de călători pe anumite trasee judeţene, ca urmare a reducerii sau încetării activităţii unir agenţi economici ori, în alte cazuri, dezvoltării altora. De asemenea, în zona Munţilor Apuseni a scăzut drastic numărul de călători, se arată în raportul de specialitate. Se ia în considerare şi necesitatea armonizării orelor de plecare-sosire pentru elevi, studenţi şi navetişti.

S-a aprobat actualizarea programului, modificarea numărului de curse, a orelor din graficele de circulaţie, dar şi eliminarea şi introducerea unor staţii.

Este vorba de modificări ale graficelor de circulaţie pe traseele neatribuite Aiud – Râmeţ – Brădeşti, Aiud – Ponor – Geogel, Alba Iulia – Ohaba şi Blaj – Tăuni.

De asemenea, a fost aprobată eliminarea Autogării Voltrans SA, care nu mai deţine licnţa pentru activităţi conexe transportului rutier – activităţi desfăşurate de autogară.

În Munţii Apuseni, pe traseul Abrud – Zlatna – Alba Iulia, de 67 km, sunt valabile patru curse dus şi patru întors

Pe traseul Abrud – Cîmpeni, de 13 km, vor fi tot patru curse zilnic, însă cu ore de plecare şi sosire modificate.

Pe traseul Abrud – Buninginea – Vulcan Cotoncu (11 km), sunt păstrate patru curse (două dus, două întors), tot cu modificare de orar.

Pe traseul Aiud – Râmeţ – Brădeşti (34 km), s-au propus patru curse în loc de cinci.

Pe traseul Aiud – Pono – Geogel, doar ora de plecare şi sosire la întors în ultima parte a zilei se modifică.

Puteţi vedea noile grafice de circulaţie a mijloacelor de transport judeţean pe cele 100 de trasee din judeţ în foto de mai jos.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax