Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări în legea achizițiilor. Cine contestă rezultatul licitațiilor și pierde va fi bun de plată

Publicat

Premierul Victor Ponta a anunţat sâmbătă că de acum înainte cei care depun contestaţii în baza OUG 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică şi pierd la Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor sau în instanţă vor fi obligaţi să plătească anumite sume de bani.

Guvernul a adoptat o ordonanţă de modificare şi completare a Ordonanţei 34/2006 privind atribuirea contractelor de achiziţie publică.

Potrivit premierului, ordonanţa stabileşte ‘clar’ ca ‘cei care depun contestaţii şi pierd fie la CNSC, fie la instanţă, să piardă nişte bani’.

„Acum orice fel de achiziţie e contestată de nişte firme care sunt specializate în contestarea achiziţiilor, asta au ei ca obiect de activitate. Contestă achiziţiile, se duc la câştigător şi fac un deal. Acum conteşti – sigur că rămâne acest drept, nimeni nu-l poate îngrădi, conteşti şi ai pierdut, plăteşti nişte sume de bani care te fac să te gândeşti de mai multe ori înainte de a contesta absolut orice’, a explicat Ponta citat de Agerpres.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax