Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Modificări în lista de investiţii aprobate de Consiliul Local Aiud

Publicat

Consilierii locali aiudeni au aprobat, săptămâna aceasta, rectificarea bugetului local pe anul 2010 şi implicit modificările din listele de investiţii, survenite redimensionării unora dintre investiţiile stabilite pentru anul în curs.

În acest sens, purtătorul de cuvânt al Primăriei Aiud, Ada Rus, a precizat într-un comunicat de presă că: „În condiţiile în care achiziţia pentru obiectivul <Baie publică> se află aproape de finalizare, suma necesară pentru investiţia menţionată fiind de aproximativ 160 mii lei, proiectul de hotărâre iniţiat de primar în sensul rectificării bugetare propunea diminuarea fondurilor alocate iniţial pentru această investiţie cu suma de 180,63 mii lei. Propunerea a vizat utilizarea acestei diferenţe pentru rezolvarea unor probleme curente, ca de pildă reabilitarea instalaţiei electrice a Colegiului Naţional <Titu Maiorescu>, a cărei defecţiune a fost semnalată printr-o adresă a instituţiei de învăţământ adresată Primăriei municipiului Aiud, la începutul lunii octombrie, sens în care s-au alocat 5,00 mii lei, pentru protecţia calculatoarelor din primărie faţă de atacurile de tip informatic, investiţie pentru care s-au alocat 14,00 mii lei, iar, pentru lucrările exterioare, sistematizarea verticală şi asigurarea cu utilităţi a blocului de locuinţe cu regim de chirie pentru tineret de pe strada Ecaterina Varga, s-au alocat în plus 50,00 mii lei”.

Totodată, în rectificarea bugetară a fost inclusă suma de 210,00 mii lei, primită de la Guvernul României, pentru realizarea lucrărilor aferente Bazei Sportive Aiudel. Suma astfel acordată municipiului Aiud a fost integrată în buget şi, în acelaşi context, a fost aprobată pentru baza sportivă suma de 50,00 mii lei, reprezentând cofinanţarea proiectului, asigurată de către Consiliul Local Aiud, după cum a mai arătat Ada Rus.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax