Connect with us
Publicitate

ADMINISTRATIE

Modificări în programul de transport județean de persoane pe traseul Cugir – Vințu de Jos – Sebeș. Ce se schimbă

Publicat

Consiliul Județean Alba a aprobat modificări în programul de transport judeţean. Pe traseul Cugir – Vințu de Jos – Sebeș, se introduce o nouă cursă.

Operatorul de transport rutier Livio Dario SRL a solicitat Consiliului Judeţean Alba, în octombrie, actualizarea programului de transport judeţean, pe traseul cod 50: Cugir-Vinţu de Jos-Sebeş.

S-a propus:

  • eliminarea cursei cu plecare din Cugir la ora 6.30 şi retur din Sebeş la ora 7.10, ca urmare a numărului foarte scăzut de călători.
  • modificarea orei de plecare din Cugir din 6.00 în 6.10 (returul din Sebeş rămâne la ora 7.00)
  • introducerea unei curse cu plecare din Cugir la ora 14.00 şi returul din Sebeş la ora 15.00.

Modificări în programul de transport: noua cursă Cugir – Sebeș

Propunerea de introducere a noii curse de transport a fost formulată ca urmare a cererilor primite atât de la părinţii unor elevi cât şi de la alte persoane care fac naveta pe acest traseu.

În prezent, în intervalul orar  8.30 – 15.15, nu se efectuează transport pe acest traseu din direcţia Cugir spre Sebeş. În intervalul orar 11.30 – 16.30 nu sunt curse care să asigure transportul călătorilor în trafic judeţean de la Sebeş la Cugir.

Prin urmare, a fost actualizat Programul de transport judeţean pentru reţeaua de trasee din judeţul Alba, aprobat prin HCJ nr. 27/2021, cu modificările şi completările ulterioare.

Modificările sunt ”în concordanţă cu cerinţele de transport ale călătorilor de pe traseul cod 50: Cugir- Vinţu de Jos-Sebeş, inclusiv cu programul unităţilor de învăţământ din oraşul Cugir”.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax