Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Modificări în trafic la Alba Iulia. O nouă stradă cu sens unic în cartierul Cetate

Publicat

Primăria Municipiului Alba Iulia anunță o nouă modificare în trafic. Este vorba despre o stradă din cartierul Cetate care va deveni stradă cu sens unic.

Este vorba despre porțiunea care face legătura dintre străzile Vasile Goldiș și Alexandru Vaida Voievod, care a devenit stradă cu sens unic.

Circulația se va face, de marți, pe sensul dinspre strada Vasile Goldiș, spre strada Alexandru Vaida Voievod.

Potrivit reprezentanților Primăriei Municipiului Alba Iulia, modificarea apare în urma solicitărilor făcute de cetățeni.

„În urma solicitărilor venite de la locuitori și a avizului primit de la Poliția Română, pe artera (foarte îngustă, pe care nu au loc două mașini în paralel) care face legătura între strada Vasile Goldiș și strada Alexandru Vaida Voievod, în spatele magazinului Flanco, se va circula, începând de astăzi, în sens unic, dinspre strada Vasile Goldiș, conform planșei atașate”, au transmis reprezentanții Primăriei Municipiului Alba Iulia, în cadrul unui anunț publicat pe Facebook.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax