Connect with us
Publicitate

ECONOMIE

Modificări la Legea 31/1990 privind societăţile comerciale, aprobate de Guvern

Publicat

Guvernul a aprobat, în şedinţa de marţi, o ordonanţă de urgenţă care modifică Legea 31/1990 privind societăţile comerciale, a declarat purtătorul de cuvânt al Guvernului, Dan Suciu.

Actul normativ preia o serie de directive europene pentru care România se afla în risc de procedură de infringement, aducând proceduri simplificate legate de mediul în care acţionează societăţile comerciale, a explicat purtătorul de cuvânt al Guvernului.

Astfel, sunt reduse, în anumite condiţii, obligaţiile de raportare către acţionari şi asociaţi, în cadrul operaţiunilor de fuziune/divizare, sunt simplificate formalităţile de informare a acţionarilor, precum şi formalităţile de publicitate legate de constituirea şi modificarea actelor constitutive şi se propune folosirea paginii proprii de internet a societăţii, în locul publicităţii prin Monitorul Oficial.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax