Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Modificări la regulamentul pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe sociale la Sebeş. Criterii de ierarhizare

Publicat

Regulamentul pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi repartizarea în chirie a locuinţelor intră la aprobare în şedinţa Consiliului Local Sebeş, cu completări şi precizări privind criteriile ce trebuie respectate de solicitanţi.

Este vorba despre criterii de punctare a cererilor de atribuire în chirie a locuinţelor din administrarea municipiului mai explicite, precizarea mai riguroasă a criteriilor de acces, actelor ce însoţesc cererea şi restricţii impuse la accesul la locuinţe.

De exemplu, în cazul înregistrării unor punctaje egale, solicitanţii vor fi departajaţi în funcţie de situaţia locativă constatată la data efectivă a repartizării locuinţelor, având prioritate, numai în acest caz, solicitanţii a căror situaţie locativă este sau poate deveni, în mod iminent, gravă.

Dacă nici acest criteriu nu este suficient, departajarea se poate face în funcţie de vechimea cererii solicitantului, luându-se în considerare data efectivă a înregistrării cererii (ziua/luna/anul), având prioritate în acest cat solicitantul a cărui cerere are vechime mai mare.

În cazul când departajarea nu se poate efectua nici în baza acestor criterii, au prioritate solicitanţii care au punctajul cel mai mare acordat pe baza criteriilor cu character de protecţie socială (starea civilă şi starea de sănătate actuală).

Citiţi toate modificările propuse la Regulamentul pentru stabilirea ordinii de prioritate în soluţionarea cererilor de locuinţe şi repartizarea în chirie a locuinţelor pe Sebeş24.ro.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax