Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Modificări posibile la ”Rabla” și ”Rabla plus”. Ministrul Mediului: ”Va trebui să discutăm dacă mai cumpărăm mașini foarte scumpe”

Publicat

Ministrul Fechet a anunțat că ar putea fi aduse mai multe modificări programelor ”Rabla” și ”Rabla plus”.

Una dintre schimbări ar putea viza valoarea maximă a unui autoturism care poate fi achiziționat cu astfel de vouchere, „fie că discutăm despre Rabla Plus, fie că discutăm despre Rabla clasic”.

„Va trebui să discutăm dacă mai cumpărăm mașini foarte scumpe cu vouchere Rabla. Este o discuție legitimă, care a mai avut loc și în trecut” a spus Mircea Fechet.

Rabla și Rabla plus: ministrul se gândește la mașinile produse în România

Ministrul Mircea Fechet a spus că se gândește la cei doi producători de autoturisme din România, ”care sunt și foarte mari angajatori și care contribuie semnificativ la PIB”.

”Cred că atunci când discutăm despre aceste programe ar trebui să luăm în considerare și aceste interese naționale, să folosim cât mai mulți bani către producătorii din România”, mai spune ministrul.

Deși se gândește, ministrul mai spune că cei doi producători din România nu vor fi avantajați pentru că ar contraveni regulilor UE.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax