Connect with us
Publicitate

AIUD

Modul de funcționare al Ambulatoriului Spitalului din Aiud. Procedura de programare și condiții pentru internarea pacienților

Publicat

spital aiud

Începând de luni, 18 mai, Ambulatoriul integrat de specialitate al Spitalului Municipal Aiud va funcționa conform programului normal, respectiv între orele 08:00 și 15:00. Programările la cabinetele de specialitate vor fi făcute telefonic de către pacienți sau medicii de familie  prin centrala telefonică a spitalului, apelând la numărul de telefon 0258861816 / interior cabinet, au transmis reprezentanții unității medicale.  

Programarea pacienților este o condiție obligatorie în vederea realizării consultului de specialitate. În ziua programării, pacientul se va prezenta la cabinet cu maxim 15 minute înainte de ora stabilită, urmând să se înscrie ulterior în procedura de triaj pentru a se exclude o posibilă infecție cu virusul SARS – CoV – 2.

Potrivit reprezentanților Spitalului Municipal Aiud, serviciile în cadrul Laboratorului de analize și Radiologie și Imagistică medicală se vor desfășura conform aceleiași proceduri.

Purtarea măștii și a mănușilor este obligatorie.

„Menționăm că nu se va permite accesul în Ambulatoriul Spitalului a mai multor pacienți concomitent pentru același cabinet. 

Spitalizarea continuă se va realiza în urma consultației în Ambulatoriul Spitalului sau prin Serviciul de Urgență. 

Pacienții care se prezintă pentru internare datorită unei situații medicale urgente, vor fi triați în punctul principal de triaj al Spitalului Municipal Aiud, unde vor fi testați pentru infecția  cu virusul SARS-CoV-2.

Pacienții care primesc indicație de internare în urma consultului din Ambulatoriu vor fi de asemenea redirecționați la punctul principal de triaj pentru testarea cu virusul SARS-CoV-2”, a transmis managerul spitalului, dr. Bogdan Adrian Popa.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax