Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Modul în care doi bărbați au furat o mașină Toyota dintr-o parcare din Alba Iulia. Cât valora autoturismul

Publicat

m

Doi bărbați din Sibiu au furat, dintr-o parcare din Alba Iulia, un autoturism marca Toyota în valoare de peste 22.500 de euro, apoi l-au dus într-un atelier auto din localitatea Cisnădie, județul Sibiu, unde l-au dezmembrat.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 26 spre 27 august 2020, inculpații M. și N. s-au deplasat din județul Sibiu în Alba Iulia și au sustras un autoturism marca Toyota, în valoare de peste 22.500 euro.

Cei doi inculpați au pătruns în autoturism prin spargerea unui geam lateral, iar pentru pornirea autoturismului au utilizat un dispozitiv care înlocuiește kit-ul de pornire al vehiculelor, în condițiile în care ambele chei erau în posesia victimei.

Autoturismul a fost transportat la un atelier auto din orașul Cisnădie, județul Sibiu, aparținând unuia dintre inculpați, unde a fost dezmembrat. Anterior comiterii faptei, inculpații au încercat să sustragă și un alt autovehicul marca Toyota, din aceeași parcare, prin același mod de operare, însă nu au reușit.

La 18 februarie 2021, procurorul a formulat propunere de luare a măsurii arestării preventive faţă de inculpatul N. (recidivist) pe o perioadă de 30 zile, iar judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a admis propunerea.

La data de 11 martie 2021, după suplimentarea probatoriului, procurorul a formulat o propunere de luare a măsurii arestării preventive și faţă de inculpatul M. pe o perioadă de 30 zile.

La data de 12 martie 2021, judecătorul de drepturi și libertăţi din cadrul Judecătoriei Alba Iulia a respins propunerea și a dispus față de inculpat măsura preventivă a controlului judiciar, însă, în urma soluționării contestației formulate de procuror, în 18 martie 2021, Tribunalul Alba a admis propunerea parchetului și a dispus luarea măsurii arestării preventive faţă de inculpatul M. pe o perioadă de 30 zile.

Activitatea de cercetare penală a fost efectuată de polițiști IPJ Alba – Serviciul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax