Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Moment emoționant la Truck Tuning Art – festivalul camioanelor de la Alba Iulia. Un șofer de TIR și-a cerut iubita în căsătorie

Publicat

Moment emoţionant la festivalul camioanelor de la Alba Iulia, când un tânăr şi-a luat inima în dinţi şi a cerut-o în căsătorie pe aleasa inimii sale.

Ionuț,  un șofer de camion din București a montat un banner alb pe camionul pe care îl conduce pe care a scris ”Raluca, vrei să fii soția mea?”

Cererea în căsătorie a fost însoțită de claxoanele camioanelor aflate în șanțurile cetății Alba Carolina. Tânăra, luată prin surprindere a spus ”DA”.

La Alba Iulia se desfășoară în acest weekend Truck Tuning Art 2023, la care participă zeci de camioane tunate. Cu puțin timp înainte de acest moment Radu Valahu, cel mai puternic român a făcut o demonstrație de forță tractând un camion cu propra-i forță. Vezi video cu Radu Valahu AICI.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax