Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Momente dramatice la casa criminalului din Caracal. Bunicul Luizei Melencu: ”să stăm şi noi faţă în faţă cu nemernicul ăsta”

c

Publicat

Mama şi bunicii Luizei Melencu au ajuns, sâmbătă, la locuinţa lui Gheorghe Dincă, unde anchetatorii fac cercetări în prezența bărbatului care a mărturisit comiterea a două crime. Rudele Luizei au încercat să treacă de cordonul de jandarmi pentru a ajunge în curtea în care se afla inculpatul, însă au fost oprite de forțele de ordine.

Bunicul Luizei Melencu, tânăra care ar fi fost ucisă de Gheorghe Dincă, a vrut să treacă de cordonul de jandarmi pentru a pătrunde în casa principalului suspect în cazul dispariției. De asemenea, mama Luizei a leșinat și a primit îngrijiri din partea medicilor de la ambulanță.

”Unde sunt, ce au făcut? Dau vina unul pe altul. Ocupă funcţii pe care nu le merită, nu le merită nenorociţii. Plângem de patru luni. Am fost minţiţi, înşelaţi, amăgiţi, aburiţi. Ne-au minţit. Ruşine să le fie că ocupă funcţii şi iau o poală de bani (…) Am vrut să stăm şi noi faţă în faţă cu nemernicul ăsta” a spus bunicul Luizei.

Avocatul care îl reprezintă pe Gheorghe Dincă a declarat că bărbatul de 66 de ani a recunoscut că a ucis-o pe Luiza Melencu, după ce a lovit-o cu pumnul. Anchetatorii s-au întors sâmbătă în casa lui Gheorghe Dincă, din Caracal, pentru a continua cercetările la fața locului.

Sursă: libertatea.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate