Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Momentele groaznice prin care a trecut o femeie din Alba Iulia, infectată cu COVID. Nu credea în virus până nu a ajuns în spital

Publicat

”Nu e de glumă și nici de râs cu virusul asta, noi nu am crezut, dar am trecut prin patul de spital și știm cum este”, marturia unei femei din Alba Iulia, care a avut COVID-19 și a trecut prin momente grele la Secția de Infecțioase a Spitalului Județean din Alba. 

Deși aceasta s-a vindecat, soțul încă mai este la spital cu masca de oxigen pe față. Al doilea test al bărbatului a ieșit negativ, dar trebuie stabilizat și doar apoi se va putea întoarce acasă. 

Maria, o femeie de 51 de ani din Alba Iulia, a povestit pentru alba24.ro prin ce a trecut de când a contactat noul coronavirus.

Mai mult de atât, femeia trage un semnal de alarmă și îi îndeamnă pe cei care iau în râs pandemia să învețe și să ia aminte din experiența prin care ea și soțul au trecut.

Acesta nu credea în existența noului coronavirus, până când nu a contactat virusul la sfârșitul lunii august – după a urmat calvarul.

Internată pe Secția de Infecțioase, Maria a spus că a trecut prin momente groaznice: ”nu am mai avut deloc putere fizică, am tușit, m-a durut gâtul, mi-am pierdut gustul, mirosul, dureri îngrozitoare de cap, stări de vomă, lipsă de aer, dureri musculare”, a povestit aceasta.

Soțul a avut o formă mult mai gravă și a ajuns pe Secția de Infecțioase în stare critică. Deși la al doilea test rezultatul a ieșit negativ, acesta încă se afla internat și respiră cu masca de oxigen până își va reveni complet.

Despre personalul medical de la Infecțioase, femeia are numai cuvinte bune. Acesta spune că medicii și asistenele s-au comportat exemplar cu ei și că le-au fost alături pe tot parcursul internării. Spune că s-a vindecat doar cu ajutorul acestora și a lui Dumnezeu, fiind o femeie foarte credincioasă.

Acum, Maria se recuperează, deoarece boala a extenuat-o fizic și psihic. Tot ce își dorește este ca bărbatul să se întoarcă sănătos acasă.

Le atrage atenția tuturor să învețe din experiența trăită de familia sa și să conștientizeze cât de periculos este noul coronavirus.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax