Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Momentul adevărului în PNL Alba Iulia. Primele alegeri din partid, după pierderea funcției de primar al municipiului

Publicat

pnl alba iulia, sediu pnl alba iulia

Liberalii din Alba Iulia își vor alege sâmbătă noua conducere, pentru prima dată după alegerile locale în care au pierdut alegerile pentru funcția de primar. 

Penru funcția principală, cea de președinte, s-au înscris doi candidați: Marius Hațegan (vicepreședinte al Consiliului Județean Alba) și Cornel Berindei (avocat).

Cei 250 de delegați convocați la Casa de Cultură a Studenților vor mai alege componența Biroului Politic Local, compus din 31 de membri.

Printre aceștia, 2 prim-vicepreședinți, un secretar general, un trezorier și 8 vicepreședinți pe departamente.

 

Marius Hațegan

Surse din partid au confirmat că fostul președinte al PNL Alba Iulia și candidat la funcția de primar, Voicu Paul, nu mai este membru PNL (a demisionat pentru a fi numit în funcția de subprefect, lucru care nu s-a mai întâmplat).

Alba Iulia a fost până recent fieful principal al PNL în județ. Surse din partid au declarat că mandatul noii conduceri va consta în câștigarea alegerilor locale și recuperarea de către liberali a administrației locale.

PNL a finalizat alegerile în aproape toate orașele și comunele din județ, cu trei excepții: Alba Iulia (sâmbătă), Cugir și Ciugud (miercuri).

În majoritatea au fost aleși sau realeși primarii în funcție, care conduc atât administrativ cât și politic la nivel local.

Acolo unde PNL nu conduce administrația, au fost aleși membri de partid care ar putea candida pentru funcțiile de primar la alegerile viitoare.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax