Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Momentul adevărului la baschet feminin. CS Universitatea – Nova Vita Târgu Mureș, sâmbătă la ora 17.00

Publicat

Derby, sâmbătă, la Alba Iulia. Formația de baschet feminin CS Universitatea va întâlni pe propriul teren gruparea Nova Vita Târgu-Mureș, echipă care s-a întărit consistent în această pauză competițională.

Partida se sâmbătă este una cu totul specială, iar miza este ridicată, ambele echipe concurând pentru podiumul clasamentului. Chiar dacă jocul echipei nu a fost unul excelent la Timișoara, antrenorul Tomas Bilek speră că fetele lui au învățat ceva din emoțiile prin care au trecut la meciul cu echipa de pe Bega. ”E un meci foarte greu, au jucătoare foarte bune, joacă un baschet modern, se apără bine. Au avut un debut mai norocos de retur decât noi, dar acum e primul lor meci greu, iar o victorie pentru ei ar schimba puțin lucrurile. Noi ne dorim să câștigăm, săptămâna aceasta s-au pregătit normal toate fetele, sunt motivate și pregătite de joc”, a  declarat Tomas Bilek.

În lotul echipei din Alba Iulia se află și o fostă componentă a grupării Nova Vita Târgu Mureș, Luminița Manta. Chiar dacă evoluează mai puțin în ultima vreme, Manta speră ca în jocul de sâmbătă Alba să fie echipa care va câștiga jocul, iar, referitor la trecut, baschetbalista nu consideră partida ca fiind una specială. ”Nu am nici o emoție pentru meciul cu Târgu Mureș, pentru că acum s-a format o altă echipă, cu un alt antrenor și probabil de asta nu  mă încearcă emoții. Este un meci foarte important și foarte greu pentru noi, dar speră să câștigăm”, a declarat Luminița Manta, baschetbalistă CS Universitatea Alba Iulia.

Nici  directorul sportiv Petru Eleș nu vede partida ca fiind una specială, asta în ciuda faptului că echipa poate pierde locul secund în cazul unui eșec. ”Este un meci de campionat ca oricare altul, nu reprezintă o miză specială. Este un meci care ne dorim să-l câștigăm,  avem toate atuurile să o facem și sper că-l vom câștiga.”, a spus Petru Eleș. Acesta totuși consideră că partida este importantă în condițiile în care Alba va câștiga și se va distanța la două victorii directe asupra grupării Târgu Mureș.

Partida dintre cele două formații va avea loc sâmbătă, de la ora 17.00, în sala de sport a Universității „1 Decembrie 1918” din Alba Iulia.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax