Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mona Pivniceru și-a dat demisia din Consiliul Superior al Magistraturii în această dimineață. A fost propusă Ministru al Justiției

Publicat

Mona Pivniceru și-a dat demisia in aceasta dimineata din Consiliul Superior al Magistraturii, dupa ce a fost propusă pentru portofoliul justiției.

Mona Pivniceru, actual judecător și membru al Consiliului Superior al Magistraturii (CSM), a fost propusă pentru portofoliul Justiției.  Consiliul Superior al Magistraturii a respins însă, în ședinta de luni, cu unanimitate de voturi, detașarea în funcția de ministru a Monei Pivniceru – propusă de premierul Victor Ponta pentru portofoliul Justitiei.

Pentru a accede în functia de ministru, Pivniceru ar trebui să-și dea demisia din funcția de membru al CSM, apoi să revina la Înalta Curte de Casație și Justitie, după care să ceară detașarea la Ministerul Justiției, spun surse din magistratură.

Pe cererea de demisie se pronunță plenul CSM.

Președintele interimar, Crin Antonescu, a semnat, luni, decretele privind desemnarea noilor ministri în Cabinetul Ponta, pe lista transmisă de Administrația Prezidențială nefigurand însă și numirea Monei Pivniceru la Justitie, ci doar revocarea lui Titus Corlățean de la sefia acestui minister, acesta din urmă fiind desemnat ministru de Externe.

Sursa Protv.ro

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax