Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

MONDEN.ALBA24: După 15 ani, Claudia Castrase vine cu prima colecţie acasă, la Alba Iulia în Festivalul „Feeric Fashion Days”

Publicat

A ştiut ce îşi doreşte să facă în viaţă, şi se pare că i-a şi reuşit. Acum este creatoarea unuia dintre cele mai longevive si mai apreciate branduri din România, cu o activitate de peste 10 ani în domeniu. Unul dintre cei mai renumiţi designeri vestimentari din România, Claudia Castrase, se întoarce acasă, în Alba Iulia, şi nu oricum ci cu o colecţie individuală la Festivalul „Feeric Fashion Days”. După 15 ani revine în oraşul natal cu „tolba” plină de creaţii proprii, prezențe pe podiumurile unor importante festivaluri din țară și din străinătate.  Sâmbătă, începând cu ora 19.00 în faţa Muzeului Naţional al Unirii, albaiulienii, dar şi restul participanţilor la festival vor putea admira prima colecţie a Claudiei Castrase în oraşul său natal, care a fost concepută pentru evenimentul Feeric Fashion Days.

Citeşte mai multe despre cariera şi colecţiile, Claudiei Castrase pe Monden.Alba24.

VEZI AICI PROGRAMUL FINAL DE LA FEERIC FASHION DAYS

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax