Connect with us
Publicitate

Uncategorized

„Monster Trucks”: Spectacolul de cascadorii cu maşini-gigant a fost anulat vineri, din cauza ploii

Publicat

„Monster Trucks”, spectacolul de cascadorii cu maşini-gigant programat să înceapă vineri în parcarea Alba Mall a fost amânat, probabil, din cauza ploii. Spre dezamăgirea albaiulienilor care şi-au dorit să asiste la evenimentul în premieră în oraşul nostru, organizatorii au anulat show-ului de vineri seară.

O altă nemulțumire a celor prezenți a fost prețul biletelor de intrare, acestea cifrându-se la 30 de lei  pentru un loc în picioare și 35 de lei pentru a ocupa unul dintre locurile din mini-tribuna construită de organizatori. Cei prezenți susțin că prețul este mult prea mare în raport cu ceea ce ar putea oferi protagoniștii acestui spectacol si s-au arătat nemulţumiţi de faptul că amânarea show-lui nu a fost anunţată decât la locul unde urma să aibă loc  evenimentul.

Cascadoriile ar trebui să aibă loc sâmbătă şi duminică, de la ora 19.30, dar asta doar dacă vremea va fi favorabilă. „Monster Trucks” este oferit spectatorilor de o trupă de cascadori din Germania şi Slovenia.

Flavia Nicolae

Cătălin Crăciun

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax