Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mopedist sub influenţa alcoolului, implicat în accident la Vinerea. Este cercetat penal

Publicat

moped1

Un bărbat care circula cu un moped a fost implicat într-un accident rutier la Vinerea. Se afla sub influenţa alcoolului şi a intrat în coliziune cu un autoturism ce circula în faţa sa. Poliţiştii i-au deschis dosar penal.

Potrivit IPJ Alba, joi, în jurul orei 19.45, poliţiştii din Cugir au intervenit pentru soluţionarea unui eveniment rutier ce a avut loc pe raza localităţii Vinerea, soldat cu pagube materiale.

Un bărbat de 68 de ani, din Vinerea, în timp ce circula pe un moped, nu a păstrat o distanţă suficientă faţă de un autoturism care circula în faţa sa, intrând în coliziune cu acesta.

În urma testării mopedistului cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,85 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde   i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei.

Faţă de mopedist, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracțiunii de conducere sub influenţa alcoolului.

foto: arhivă

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax