Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Mopediști prinși cu alcool ”la bord”, la Sîntimbru și Blaj. Unul nu avea permis pentru nici o categorie, iar celălalt avea permisul anulat

Publicat

moped Poliţiştii din Alba au întocmit dosare penale pe numele a doi bărbaţi din Cricău şi Cergău Mare, care au fost surprinşi pe drumurile publice sub influenţa alcoolului. Unul dintre ei nu avea permis pentru nici o categorie, iar celălalt conducea având permisul anulat din data de 17 iunie.

Polițiștii Posturilor de Poliție Sîntimbru și Galda de Jos, l-au depistat vineri, la ora 19.10, pe P.G. de 46 de ani, din comuna Cricău, care conducea un moped pe DN1, neavând permis de conducere pentru nici o categorie.

În plus, bărbatul era sub influenţa alcoolului, aparatul etilotest indicând în cazul său valoarea de 0,71 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ulterior, bărbatului i s-a solicitat să se deplaseze la spital pentru recoltare de probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei, însă acesta a refuzat.

Față de P.G. cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducerea unui vehicul fără permis de conducere și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Tot vineri, 26 septembrie, ora 23.15 poliţişti din cadrul Secţiei Poliţie Rurala Blaj au oprit pentru control un moped, condus pe DJ 107 de M.D., de 19 ani, din comuna Cergău Mare, judeţul Alba.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit ca tânărul nu posedă permis de conducere, acesta fiindu-i anulat din data de 17 iunie 2014, pentru săvârşirea unei infracţiuni la regimul rutier.

Pe numele lui M.D, poliţiştii au deschis dosar penal pentru săvârșirea infracţiunii de conducerea unui autovehicul fără permis de conducere.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax