Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Mormintele soldaților ruși din Cimitirul Eroilor din Alba Iulia, supravegheate de polițiști locali, pentru a nu fi vandalizate

Publicat

Poliția Locală din Alba Iulia va intensifica patrularea în zona Cimitirului Eroilor din Alba Iulia, unde se află înmormântați mai mulți soldați sovietici. 

Primarul din Alba Iulia, Gabriel Pleșa, a declarat pentru alba24.ro, că patrularea în zona respectivă a polițiștilor locali va fi intensificată. Motivul pentru care primarul a cerut mai multe patrule în zona cimitirului este acela că în țară au fost vandalizate mai multe morminte ale soldaților sovietici.

La Alba Iulia se află înmormânați mai mulți soldați ai armatei sovietice care au murit pe câmpul de luptă. Mulți dintre aceștia au rămas necunoscuți, mormintele nefiind inscripționate.

La Iași, în comuna Moțca, persoane necunoscute au scris cu un spray cu vopsea, pe pietrele funerare ale soldaților ruși căzuți pe front. Mai exact, pe mormintele vandalizate au fost scrise literele Z și V, litere care sunt inscripționate și pe tehnica militară a Rusiei care a invadat Ucraina.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

2 Comentarii

2 Comentarii

 1. Gelu Stoian

  joi, 24.03.2022 at 11:17

  Sunt Morminte ale Soldatilor Sovietici, ai Armatei Rosii ” Eliberatoare ” a Uniunii Sovietice, Condusi de I.V. Stalin, Dle Plesa, NU de ” soldati rusi ” ! Care au ne-au jefuit, chipurile ca ” despagubiri de razboi ” de intreaga industrie grea ( toate utilajele de la Tractoare Brasov, de exemplu ) ne-au violat nevestele si fetele, au furat, pana la plecarea lor din Romania, tot titeiul, majoritatea cerealelor si vitelor noastre, ca sa-si hraneasca poporul, au Creat, prin Interpusi, R.P. Bulgaria, Romania, Polonia, Ungaria ( cu revolta din 1956, inabusita in SANGE ), au ocolit Austria, unde NU le-a mai functionat ” jucaria”, SI R.D.Germania, PLUS Cortina de FIER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. RAUL

  joi, 24.03.2022 at 12:53

  Rusine Pleșa!!! Noi ce apărăm rușii din România? Demisia urgentă!!!

  Și să fie loate jos steagurile ungurești din cimitir, aici e România!!!!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax