Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Moş Crăciun vine pentru oamenii săraci din Alba, de la Crucea Roşie. Vezi ce au pregătit voluntarii

Publicat

În apropierea Sărbătorilor de Iarnă, Crucea Roşie Filiala Alba vine în întâmpinarea oamenilor săraci cu tichete valorice, alimente şi îmbrăcăminte, în valoare de 21.8919 lei. Voluntarii îşi propun să ajute până la sfârşitul acestui an peste 500 de familii nevoiaşe din judeţ, iar în acest sens demarează o serie de campanii. Este vorba despre tichete pentru persoane şi familii cu un venit minim garantat, o campanie umanitară desfăşurată de tinerii de liceu, dar şi o Bancă de Alimente ce va fi deschisă în 20 decembrie la Alba Mall.

„Grupul ţintă este constituit din beneficiari aflaţi fie în baza noastră de date, fie în listele primite de la Serviciile publice de asistenţă socială din cadrul primăriilor din judet. Tichetele sociale au valoarea de 50 lei/set şi vor fi acordate unui număr de 255 persoane singure sau familii beneficiare ale venitului minim garantat. Valoarea tichetelor sociale este de 12.750 lei.

Preconizăm ca, până la finalul campaniei, să ajutăm un număr de aproximativ 500 de familii, valoarea totală a bunurilor ce urmează a fi acordate fiind de 21.919 lei.

Campania umanitară este completată de iniţiativa voluntarilor noştri de a colecta dulciuri, bani şi jucării de la Colegiile Naţionale <Horea, Cloşca şi Crişan> Alba Iulia, respectiv <Lucian Blaga> Sebeş şi de la <Alba Mall>, în perioada 14.12-20.01.2012. Bunurile şi fondurile strânse vor contribui la realizarea unor pachete de sărbători pentru beneficiarii caselor de copii din zona Munţilor Apuseni. De asemenea, cadourile primite de voluntari în urma acţiunii de colindă din acest an vor avea aceeaşi destinaţie.

Totodată, în această perioadă, filiala noastră va demara în magazinul Alba Market programul Banca de Alimente, unde până pe data de 20 decembrie 2011 locuitorii oraşului Alba Iulia pot dona alimente neperisabile cumpărate din magazin. Menţionăm că este prima dată când implementăm acest proiect în judeţ şi sperăm să avem rezultate pozitive”, a explicat directorul Crucii Roşii, Adrian Duşa.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax