Connect with us
Publicitate

ABRUD

Moții își vor putea înmatricula mașinile mai ușor. Serviciul de Permise și Înmatriculări Alba va avea punct de lucru la Câmpeni

Publicat

d

Serviciul Public Comunitar Județean Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba va avea un punct de lucru la Câmpeni.

Măsura a fost luată ținând cont de distanțele mari dintre localitățile Munților Apuseni și Alba Iulia.

În prima fază acesta va funcționa marți și joi, pentru început cu personal de la SPRCPCIV Alba și se vor desfășura activități de preluare a documentelor necesare operațiunilor de înmatriculare a vehiculelor și de eliberare a plăcuțelor cu numere roșii, de înmatriculare provizorie.

”Având în vedere numărul mare al locuitorilor din zona Munților Apuseni, care au nevoie de servicii publice cât mai aproape de domiciliul lor, care să-i scutească de deplasările lungi până la reședința de județ și costurile legate de transport, am înaintat Ministerului Afacerilor Interne o solicitare privind înființarea unui punct de lucru secundar al Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere și Înmatriculare a Vehiculelor Alba, în zona Munților Apuseni” a transmis prefectul Nicolae Albu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax