Connect with us
Publicitate

ACTUALITATE

Moţiune simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ligia Deca: Ar fi trebuit să își dea demisia de cel puțin 3 ori într-un singur an

Publicat

Moţiunea simplă împotriva ministrului Educaţiei, Ligia Deca, depusă de deputaţii USR şi cei de la Forţa Dreptei, va fi dezbătută luni, în plenul Camerei.

Votul pe moţiune se va da marţi, potrivit Agerpres.

Moţiunea simplă se numește „Un ministru care minte nu poate gestiona Educaţia”.

„Un singur an calendaristic ar fi fost suficient pentru doamna ministru să-şi dea cel puţin trei demisii.

O demisie pentru rezultatele catastrofale de la testele PISA şi pentru încercarea dumneaei de a măslui aceste rezultate, alegând convenabil doar cifrele pe care şi le doreşte.

O anunţ pe doamna Ligia Deca că în acest moment România se străduieşte să adere în rândul ţărilor OECD şi că este o ruşine publică să falsifici un raport internaţional de opt pagini alegând doar ce îţi place ţie din acel text”, a declarat senatorul Ştefan Pălărie, unul dintre cei care au lucrat la textul moțiunii.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Grigore

    marți, 26.12.2023 at 00:23

    M-am convins ca sustine coruptia,minciuna si abuzul in functi a de director de scoala, aceasta doamna care nu ar trebui sa mai fie ministru al Educatiei.Cine o tine acolo? Si-a batut joc de bursele copiilor care invata!

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax