Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivele pentru care doi șoferi verificați de polițiștii din Alba vor da explicații în fața anchetatorilor. Ce au făcut greșit

Publicat

Doi bărbați vor fi cercetați de polițiștii din Alba, după ce au încălcat legislația rutieră. Cei doi au fost opriți de polițiștii rutieri, în data de 4 mai. După verificarea documentelor oamenii legii au descoperit mai multe abateri. 

Cele două cazuri au fost comunicate în data de 6 mai 2024, de reprezentații IPJ Alba.

La data de 4 mai 2024, în jurul orei 08.15, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 34 de ani, din Teiuș, în timp ce conducea un autoturism, pe raza localității Balomiru de Câmp, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere fără permis.

Circula cu autorizația provizorie expirată

La data de 4 mai 2024, în jurul orei 11.00, polițiștii Secției 5 Poliție Rurală Blaj, în timp ce acționau pe raza localității Bucerdea Grânoasă, au oprit, pentru control, un autoturism condus de un bărbat de 41 de ani, din comuna Florești, județul Cluj.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că autorizația provizorie de circulație a autoturismului era expirată de la începutul lunii martie 2024.

Cercetările sunt continuate, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax