Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivele pentru care un bărbat din Alba va ajunge în fața judecătorilor: A distrus mai multe ”păcănele” și a furat băutură

Publicat

Un bărbat din Alba care a disturs două aparate de jocuri de noroc, de tipul ”păcănele”, dar a și furat mai multe sticle cu alcool, va ajunge în fața judecătorilor. 

Mai exact, acesta va avea rolul de inculpat într-un dosar de distrugere și furt. 

Faptele pentru care bărbatul a fost trimis în judecată s-au produs între anii 2018 și 2019, iar dosarul a trecut de stadiul de măsuri și excepții de cameră preliminară în data de 9 august 2023.

Potrivit motivării instanței, ”la data de 16.02.2019, în jurul orei 15:30, inculpatul a lovit cu pumnul ecranul aparatului de jocuri de tip slot-machin, provocându-i în acest fel distrugeri care l-au adus în stare de neîntrebuinţare, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în sumă de 910,11 lei.

La data de 04.12.2018, în jurul orei 20:00, inculpatul a lovit cu pumnul ecranul aparatului de jocuri de tip slot-machine provocându-I în acest fel distrugeri care l-au adus în stare de neîntrebuinţare, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în sumă de 910,11 lei.

La data de 07.04.2019, inculpatul a sustras o sticlă cu băuturi spirtoase marca Aperol şi două sticle cu vodkă marca Kuzentzoff din interiorul punctului de lucru, cauzând un prejudiciu persoanei vătămate în sumă de 1118,57, lei, din care 118,57 lei reprezentând prejudiciul material – contravaloarea bunurilor sustrase (o sticlă cu băuturi spirtoase marca Aperol şi două sticle cu vodkă marca Kuzentzoff), şi suma de 1000 lei reprezentând daune morale”, se arată în documentul emis de Judecătoria Sebeș.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax