Connect with us
Publicitate

ABRUD

Motivul desprins din filme horror pentru care clienții unui bar din Abrud au sărit pe geam, iar angajații s-au ascuns în beci

Publicat

Motivul desprins din filme horror pentru care clienții unui bar din Abrud au sărit pe geam, iar angajații s-au ascuns în beci. Sunt detalii făcute de publice de magistrații Judecătoriei Câmpeni, dintr-un dosar de tulburare a ordinii și liniștii publice. 

În data de 29 august 2024, dosarul a trecut de măsuri și excepții de cameră preliminară. În fața instanței va ajunge un bărbat din Abrud, lucrător forestier. Faptele pentru care acesta va fi judecat s-au întâmplat în urmă cu mai mulți ani și par desprinse din filmele horror. 

Deși incidentul, unul violent, s-a petrecut în urmă cu mai mulți ani, doar recent dosarul a ajuns în atenția procurorilor.

De la ce a pornit totul

Incidentul s-a petrecut într-o noapte de toamnă, într-un local din Abrud, în jurul orei 23.30. Un bărbat, Răzvan H. a fost pălmuit de către un alt individ, în urma unor discuții și a consumului de alcool.

Acesta a căzut pe jos, iar în timp ce barmanița discuta cu barbatul care l-a pălmuit, Răzvan s-a ridicat de pe jos, a părăsit barul însă s-a gândit să se răzbune.

Acesta a mers către locuința unui prieten, de unde a luat o drujbă. Ce a urmat pare desprins din filme horror și se putea încheia într-o baltă de sânge.

Imagini desprinse din filmele horror

La scurt timp, bărbatul s-a întors la bar. A pornit drujba, a intrat în local și a început să îl caute pe cel care l-a pălmuit, în timp ce accelera drujba.

Următoarele momente au fost descrise de magistrați, în motivarea instanței. Răzvan a ajuns la cel care l-a pălmuit a ridicat drujba deasupra capului și în timp ce oo accelera îi spunea inamicului său: ”Îți tai capul, F*** Dumnezeu că te omor”, se arată în motivarea instanței.

Au urmat clipe de groază: Clienții au sărit pe geam iar angajații au fugit în beci

Din cauza mișcărilor necontrolate și a consumului de alcool, bărbatul a scăpat drujba din mână și a fost la un pas să îl taie pe cel din fața sa.

Speriați că ar putea deveni victime colaterale, clienții barului au încercat să scape din bar. Potrivit motivării instanței, Toși cei prezenți în bar ”și-au lăsat consumația pe mese și au părăsit localul în grabă, o parte sărind pe un geam aflat în sala din spate a localului și o parte pe ușa de acces”, au notat magistrații.

De asemenea, barmanița și angajații din bar, speriați ”au fugit spre sala din spate a localului unde se află ușa de acces în beci, au coborât în acel loc și au încuiat ușa în urma lor, timp în care o persoană a sunat la S.N.U.A.U. 112, solicitând intervenția poliției”, au mai precizat magistrații.

Răzvan a plecat din bar cu drujba pornită și se îndrepta spre casa celui care l-a pălmuit. În fața casei a fost interceptat de polițiști care l-au dus la secție pentru audieri.

La aproape trei ani de la comiterea faptei, acesta va fi judecat pentru tulburarea ordinii și liniștii publice. Momentan dosarul nu a primit un prim termen de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. dd

    vineri, 13.09.2024 at 10:40

    daca stai si bei acasa si nu prin carciumi de 2 lei, nu patesti nimic. iar daca sti ca faci urat la bautura, stai acasa, daca nu stai la bulau, pentru ca meriti.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate