Connect with us
Publicitate

CÂMPENI

Motivul pentru care doi bărbați din Alba au amenințat un cunoscut că îl omoară, îl tranșează și îi beau sângele. Ce s-a întâmplat

Publicat

politie noaptea

Doi bărbați din Dăroaia au fost condamnați de magistrații Judecătoriei Câmpeni, după ce au amenințat un alt bărbat cu care aveau divergențe mai vechi. 

În data de 29 aprilie 2022, cei doi bărbați au fost condamnați în primă instanță, pentru faptele pe care le-au făcut în data de 24 iunie 2020.

Mai mult de atât, totul se putea termina cu o tragedie deoarece cei doi s-au înarmat cu o rangă, dar și cu un cuțit, însă au fost opriți la timp de cei care erau prezenți în zonă.

Ce s-a întâmplat

În jurul orei 21.00, bărbatul alături de fiica sa, se îndreptau pe marginea calei ferate înguste, alături de alte persoane. La un moment dat au trecut pe lângă casa celor doi bărbați.

Între aceștia existau niște conflicte mai vechi. Unul dintre ceoi doi bărbați i-a pus piedică fiicei, aceasta a căzut, iar în căzătură i-a sărit telefonul din mână. Între tatăl fetei și cei doi bărbați a izucnit un conflict verbal.

Atunci, unul dintre bărbați ”a luat o bucată de fier (rangă) în mână, iar cel de al doilea a luat un cuţit mare în mână şi au început să îl ameninţe pe cel cu care aveau un conflict mai vechi că îi dau în cap, îl omoară, îl tranşează cu cuţitul şi îi beau sângele.

Inculpatul imediat a ridicat bucata de fier deasupra capului şi a încercat să îl lovească cu ea în cap pe victimă, însă a fost oprit de o altă persoană, care era în imediata apropiere şi a prins bucata de fier. În acelaşi timp, cel de al doilea bărbat a vrut să sară cu cuţitul la cei doi, dar a fost oprit de o persoană care l-a împins într-un perete şi i-a luat cuţitul”, se arată în motivarea instanței.

Pentru faptele lor de amenințare, unul dintre bărbați a fost condamnat la o amendă penală de 5180 lei, iar cel de al doilea la 3580 lei.

Sentința nu este definitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 10 zile de la comunicare.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

 

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax