Connect with us
Publicitate

EDUCAȚIE

Motivul pentru care ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a comparat testele de salivă cu cele de sarcină sau tăierea unghiilor

Publicat

Ministrul Educației, Sorin Cîmpeanu, a precizat luni seara, la postul TV, Digi24, de ce nu există sancțiuni pentru raportarea falsă de către părinți a rezultatelor la testele de salivă ale copiilor.

Acesta a spus că nici veridicitatea rezultatului unui test de sarcină sau tăierea unghiilor nu sunt verificate.

Ministrul Educației a fost întrebat ce pățesc părinții care mint în privința rezultatului testului, care nu spun că copilul lor a fost testat pozitiv.

„Testarea pe bază de salivă nu se raportează în Corona Forms. Testarea pe bază de salivă nu e un act medical, deci el poate fi administrat și de către persoane fără competențe medicale, cum sunt eu de exemplu. Testarea pe bază de salivă este un act pe care îl putem asemăna cu testul de sarcină sau cu tăierea unghiilor. Nu cred că cineva și-a propus să verifice veridicitatea rezultatului unui test de sarcină făcut de o anumită persoană sau tăierea unghiilor. Aș vrea să înțelegem toți: prevenția și încrederea nu pot fi înlocuite”, a răspuns Sorin Cîmpeanu.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax