Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care o femeie din Alba, angajată la o sală de păcănele, a fost condamnată pentru delapidare. Ce a făcut cu banii

Publicat

Motivul pentru care o femeie din Alba, angajată la o sală de păcănele, a fost condamnată pentru delapidare. Totul este descris într-o motivare a Judecătoriei Sebeș, care în data de 8 august a dat o decizie. 

Este vorba despre o decizie într-un dosar de delapidare, unde inculpată a fost o fostă angajată a unei săli de jocuri de noroc. 

Fapta pentru care femeia a fost condamnată s-a petrecut în data de 8 iunie 2021. O primă decizie a venit după trei ani, în data de 8 august 2024.

S-a întâmplat într-o după amiază, după ce un bărbat a câștigat 11.000 de lei la păcănele. Atunci femeia a sunat-o pe patroana localului și i-a spus că un client a câștigat 11.000 de lei, și că are nevoie de bani pentru a-i emite acestuia suma de bani.

Acesta a primit de la patroană suma de bani, însă, potrivit magistraților banii nu au mai ajuns la câștigător. A doua zi, aceasta a fost sunată de către bărbat care i-a spus că deși a câștigat suma de bani, nu a primit nici un leu.

Ce a făcut cu banii

Când a confruntat-o pe angajată femeia a recunoscut ce a făcut cu banii.

Potrivit motivării instanței i-a dat 10.000 de lei unui alt bărbat care a jucat toți banii la păcănele și i-a pierdut. Restul de 1000 de lei au fost găsiți într-un dulap din incinta locației.

Cazul a ajuns în atenția poliției și a procurorilor.

Trei ani mai târziu, femeia și-a aflat pedeapsa. În primă instanță, magistrații Judecătoriei Sebeș au condamnat-o la un an de închisoare cu suspendare.

Momentan decizia nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate