Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care polițiștii din Alba au confiscat câteva filetante și artificii de tort de la două persoane. Unde au ajuns

Publicat

Pe rolul instanțelor din Alba apar des dosare de ”confiscări speciale”. De cele mai multe ori obiectele propuse pentru confiscare sunt arme albe folosite în diverse infracțiuni, bancnote false sau bunuri contrafăcute. 

În două dosare recent finalizate de judecătorii din Sebeș, polițiștii au cerut confiscarea a patru filentate, dar și a 32 de seturi de artificii de tort. 

În primul caz finalizat în data de 25 octombrie este vorba despre patru filentate găsite asupra unei persoane care le vindea în parcarea magazinului Kaufland, în luna noiembrie a anului 2020.

Atunci, polițiștii au identificat un bărbat care vindea cele patru filentate, care ar fi fost produse de firma Makita. Însă, polițiștii au aflat de la reprezentații firmei că uneltele electrice sunt contrafăcute și au dispus confiscarea lor. Mai mult firma producătoare a cerut ca ele să fie distruse.

Drept urmare magistrații din Sebeș au admis cererea polițiștilor de la IPJ Alba și au dispus confiscarea uneltelor.

În cel de al doilea caz este vorba despre mai multe artificii de tort vândute la un magazin din Sebeș: 32 de seturi de artificii a câte două bucăți fiecare, artificii de tort.

După verficări polițiștii au constatat că reprezentanții magazinului nu aveau aviz să efectueze operațiuni cu articole pirotehnice. Artificiile au fost cumparate din depozitul ”Dragonul Roșu”, însă comercianții din Sebeș nu știau că au nevoie de avize speciale pentru a le comercializa.

La fel ca și în primul caz, în data de 27 octombrie, magistrații Judecătoriei Sebeș au dispus confiscarea lor.

Toate bunurile confiscate au ajuns în custodia IPJ Alba, în camera de corpuri delicte a instituției.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax