Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un angajat de la gaze, din Alba, a fost bătut de un bărbat. Ce pedeapsă a primit atacatorul

Publicat

Un angajat al companiei de gaze, care își desfășura activitatea pe raza comunei Lunca Mureșului, a fost victima unui bărbat, recent condamnat pentru loviri sau alte violențe, de magistrații Judecătoriei Aiud. 

Faptele pentru care bărbatul a fost condamnat în data de 6 iunie s-au petrecut în urmă cu aproximativ doi ani.

Atunci, persoana vătămată, angajat la o companie de gaze, se afla în comuna Lunca Mureșului unde citea contoarele de gaz.

Mai exact, potrivit motivării instanței, ”în data de 10 martie 2020, în jurul orei 11:30, persoana vătămată  se afla alături de martorul în exercitarea atribuțiilor de serviciu, constând în citirea contoarelor de gaz pe raza localității Lunca Mureșului.

La momentul la care au ajuns la locuința inculpatului, situată în Lunca Mureșului, ”cei doi au observat în curte două persoane de sex masculin, respectiv inculpatul  și tatăl acestuia, martorul, cărora persoana vătămată le-a comunicat că sunt de la gaz și că doresc să citească contoarele. Inculpatul și tatăl său nu au răspuns, astfel încât persoana vătămată a pătruns în curtea imobilului, moment în care cele două persoane aflate în curte, respectiv inculpatul și martorul au mers spre persoana vătămată.

În continuare, inculpatul a prins persoana vătămată cu o mână de gât și cu cealaltă de haină și a izbit-o în mod repetat de peretele casei. De asemenea, în tot acest timp inculpatul a înjurat persoana vătămată, respectiv i-a reproșat de ce a pătruns în curtea imobilului său”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa, bărbatul care l-a atacat pe angajatul de la gaze a fost condamnat la 8 luni de închisoare cu suspendare pentru loviri sau alte violențe și 60 de zile de muncă în folosul comunității.

Pedeapsa nu este definitivă și poate fi atacată în apel, în termen de 10 zile.

 Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți Alba24 și pe Google News

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax