Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un bărbat din Alba a pus mâna pe o bâtă și a spart luneta unei mașini. Ce pedeapsă i-au dat magistrații

Publicat

duba politie

Motivul pentru care un bărbat din Alba a pus mâna pe o bâtă și a spart luneta unei mașini, este descris în motivarea instanței din Blaj. Un bărbat a fost recent condamnat pentru distrugere, de către judecători. 

Condamnarea a venit la mai bine de doi ani și jumătate de la comiterea faptei. Este vorba despre o faptă comisă în luna august a anului 2021. În data de 26 aprilie 2024, Judecătoria Blaj a dat o sentință în instanță.

Ce s-a întâmplat

Distrugerea s-a petrecut în noaptea de 4 august 2021. Atunci persoana condamnată a pus mâna atunci pe o bâtă și a spart luneta unei mașini. Mașina distrusă aparținea tatălului fetei cu care acesta avusese o relație.

Bărbatul s-a deplasat în apropierea autovehiculului persoanei vătămate si cu intenție, folosindu-se de un obiect contondent (bâtă) a lovit luneta autovehiculului, având ca urmare distrugerea acesteia si cauzarea unui prejudiciu persoanei vătămate in sumă de 500 lei.

În dimineața zilei de 04.08.2021, persoana vătămată a observat că luneta autovehiculului era distrusă în totalitate, astfel că a apelat numărul unic de urgență 112, solicitând intervenția unui echipaj al poliției.

În declarația dată, persoana vătămată  a relatat că nu a auzit si nici nu l-a văzut pe inculpat în momentul în care a distrus luneta autovehiculului, însă l-a bănuit pe acesta de comiterea faptei întrucât între acesta si fiica sa, a existat o relație de concubinaj, încheiată in cursul lunii iunie 2021, iar ulterior separării, inculpatul a avut o atitudine violentă față tot membrii familiei, au notat magistrații în motivarea instanței.

Ce motiv a avut bărbatul

În fața anchetatorilor acesta a spus că că a recurs la acest gest din cauza unor neînțelegeri cu proprietarul mașinii, în legătură cu o suma de bani pe care inculpatul i-a înmânat-o acestuia pentru a o păstra, iar ulterior, persoana vătămată ar fi refuzat restituirea banilor.

Pedeapsa primită

În fața magistraților, inculpatul și-a recunoscut vina și a dorit să meargă în procedura simplificată. Drept urmare, pentru infracțiunea de distrugere a fost condamnat la o amendă penală de 2.400 de lei.

Momentan pedeapsa nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax