Connect with us
Publicitate

CUGIR

Motivul pentru care un bărbat din Cugir și-a dat chiloții jos în fața medicilor și a polițiștilor, pe holurile din spital

Publicat

Un bărbat a mers la camera de gardă a Spitalului din Cugir pentru a primi îngrijiri medicale, dar la scurt timp a provocat un întreg scandal.

Conflictul a culminat cu momentul în care bărbatul și-a dat jos pantalonii și chiloții și le-a arătat organele genitale cadrelor medicale și polițiștilor care au intervenit pentru a-l liniști. 

Mai mult de atât, un an mai târziu, bărbatul a fost implicat într-o bătaie care a început din simplul motiv că un prieten de pahar și-a dat tricoul jos în fața unor femei. 

Pentru faptele sale, bărbatul a fost trimis în judecată pentru tulburarea ordinii și liniștii publice, iar un proces s-a desfășurat pe rolul Judecătoriei Alba Iulia. În urma procesului, magistrații l-au condamnat, în data de 26 august 2021, la închisoare cu executare, dar bărbatul mai avea condamnări anterioare.

Și-a dat chiloții jos, pe holurile spitalului din Cugir

În seara de 20 august 2018, bărbatul a mers la spitalul din Cugir unde a spus că a fost victima unei agresiuni și are nevoie de îngrijiri medicale. Când a ajuns la camera de gardă, bărbatul a început să îl amenințe pe doctor și să îl înjure.

Mai mult de atât, a ieșit din camera de gardă și a continuat scandalul pe holurile spitalului. Între timp, cei din spital au anunțat polițiștii, iar un echipaj s-a deplasat la fața locului.

Bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice și a refuzat să primească îngrijiri din partea medicilor.

Când polițiștii au ajuns la spital, au încercat să îl potolească pe bărbat, însă fără succes.

Atunci, potrivit motivării instanței, în timp ce înjura și era agresiv, bărbatul și-a dat jos ”pantalonii scurți și lenjeria, expunându-și organele genitale în fața infirmierilor și a polițiștilor, prin faptele sale tulburând ordinea și liniștea publică”, se arată în documentul citat.

A bătut un prieten de pahar care și-a dat tricoul jos în fața unor femei

În seara de 12 mai 2019, bărbatul a făcut din nou scandal. Mai exact, în jurul orei 19.30, acesta se afla într-un apartament din Cugir alături de alte persoane, unde consumau băuturi alcoolice.

La un moment dat, între acesta și un alt bărbat a început un conflict verbal, care a degenerat într-o bătaie. Motivul pentru care ar fi început scandalul ar fi fost acela că unul dintre bărbați și-a dat tricoul jos, în fața altor femei.

Acesta a început să îl lovească cu pumnii și picioarele, apoi l-a târât pe bărbat în fața blocului și a continuat să îl lovească.

În urma bătăii suferite, bărbatul a avut nevoie de 14 zile de îngrijiri medicale, însă și-a retras plângerea de la poliție, iar agresorul a fost judecat doar pentru tulburarea ordinii și liniștii publice.

Pedeapsa pe care a primit-o bărbatul

Momentan, bărbatul este încarcerat la Penitenciarul Deva, pentru alte infracțiuni pe care le-a comis și a fost condamnat.

În acest caz, bărbatul a fost condamnat pentru trei infracțiuni: două pentru tulburarea ordinii și liniștii publice și una de ultraj contra bunelor moravuri.

Pentru fiecare pedeapsă, acesta a fost condamnat la câte 4 luni de închisoare pentru fiecare infracțiune în parte.

Însă prin contopire cu alte pedepse pe care le-a primit, bărbatul a fost condamnat la 2 ani 6 luni și 576 zile închisoare cu executare.

Decizia Judecătoriei Alba Iulia nu este definitivă și poate fi atacată la instanța superioară.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

1 Comentariu

1 Comentariu

  1. Ionel

    luni, 30.08.2021 at 20:02

    Cazul clasic de cetățean care a ales să şadă şi să mânce, liniştit, pe banii statului, la penitenciar.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax