Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un bărbat din Lupșa a fot reținut de polițiști. Pentru ce faptă penală va ajunge în fața magistraților

Publicat

Un bărbat de 57 ani din Lupșa va ajunge în fața magistraților din Câmpeni, după dce nu va respectat un ordin de protecție. Deși bărbatul nu avea voie să se apropie de casa unei femei de 56 de ani din localitate, acesta a ignorat măsura. 

Femeia în cauză a anunțat oamenii legii, iar bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Fapta s-a petrecut în data de 17 iulie, iar bărbatul va ajunge joi, 18 ulie în fața magistraților.

Cazul a fost comunicat de reprezentanții IPJ Alba, în buletinul de presă.

Potrivit IPJ Alba la data de 17 iulie 2024, polițiștii Postului de Poliție Lupșa au luat măsura reținerii, pentru o perioadă de 24 de ore, față de un bărbat de 57 de ani, din comuna Lupșa, care este cercetat sub aspectul săvârșirii infracțiunii de încălcarea ordinului de protecție.

În sarcina bărbatului s-a reținut faptul că, în dimineața zilei de 17 iulie, ar fi pătruns, fără drept, în curtea locuinței unei femei, în vârstă de 56 de ani, din comuna Lupșa, încălcând astfel una dintre măsurile dispuse de Judecătoria Câmpeni, la data de 09 iulie 2024, printr-un ordin de protecție, prin care era obligat să păstreze o distanță de minim 100 de metri față de femeie.

Bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate