Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un deținut al Penitenciarului Aiud a spart geamurile camerei de detenție. Ce pedeapsă a primit

Publicat

Penitenciarul Aiud

Un deținut al Penitenciarului de Maximă Siguranță Aiud a fost condamnat recent pentru distrugere după ce a spart geamurile camerei de detenție. 

Motivul invocat de acesta este că nu avea un coleg de celulă cu bani pentru a-l ajuta și pe el.

În data de 25 iulie acesta a fost condamnat de Judecătoria Aiud.

În motivarea instanței sunt scrise declarațiile a doi agenți de penitenciar care au precizat ce au văzut când au intrat în camera de detenție.

”Din declaraţia martorului agent de penitenciare, rezultă că la data de 18.06.2020, în jurul orei 13.10, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe secția E1 a Penitenciarului Aiud, a primit un apel de la camera 22, de la un deținut care l-a anunțat să meargă la el la cameră, întrucât a spart geamurile camerei de deținere.

S-a deplasat la camera respectivă, unde era cazat singur inculpatul, iar în interior a putut observa că cele două geamuri ale camerei de deținere sunt sparte, iar deținutul i-a spus că el a spart geamurile, întrucât nu are un coleg de cameră cu posibilități financiare pentru a-l ajuta.

Declaraţia dată de martorul se coroborează cu cea a martorului, agent de penitenciare, din care rezultă că, la data de 18.06.2020, în jurul orei 13.10, în timp ce se afla în exercitarea atribuțiilor de serviciu pe secția E1 a Penitenciarului Aiud, a fost anunțat de deținutul, cazat singur la camera E1.22, cu privire la faptul că a spart geamurile camerei de deținere, nemulțumit de faptul că nu are un coleg de cameră cu posibilități financiare pentru a-l ajuta”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa a fost condamnat la o pedeapsă de 6 luni închisoare pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere, pedeapsă care s-a adăugat la perioada pe care acesta o avea de executat în Penitenciarul Aiud.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax