Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un deținut de la Penitenciarul Aiud a distrus baia celulei în care era închis. Ce le-a spus polițiștilor

Publicat

camera penitenciar, inchisoare, aiud

Un deținut al Penitenciarului Aiud care în urmă cu mai mulți ani a făcut praf baia camerei de cazare, a fost condamnat recent pentru distrugere. 

Mai exact, în data de 19 septembrie 2023, a fost condamnat pentru o faptă comisă în închisoare, în luna august a anului 2019. 

Motivul pentru care la un moment dat bărbatul a distrus baia celulei a fost acela că nu îi plăcea camera de detenție.

Apoi, o lună mai târziu a distrus și geamurile camerei.

În data de 19 septembrie, magistrații l-au condamnat pentru distrugere. Pedeapsa a primit-o tot în Peniteciarul Aiud unde este încarcerat.

”La data de 03.08.2019, în jurul orei 17.50, în timp ce se afla în camera de deținere E1.30, pe secția E1 a Penitenciarului Aiud, inculpatul a distrus chiuveta, piciorul de la chiuveta, robinetul, oglinda și un geam din baia camerei de deținere, pe motiv că nu este mutat în altă cameră, faptă ce a cauzat un prejudiciu în valoare de 203, 10 lei.

La data de 09.09.2019, în jurul orelor 15.00, în timp ce se afla în camera de deținere E1.30, pe secția E1 a Penitenciarului Aiud, Inculpatul a distrus geamurile camerei de deținere, faptă ce a cauzat un prejudiciu în valoare de 48,81 lei”, se arată în motivarea instanței din Aiud.

Când a fost întrebat de polițiștii de penitenciar de ce a recurs la acest gest, bărbatul a explicat că: ”a distrus acele bunuri întrucât nu-i place camera de deținere unde era cazat”, se mai arată în documentul emis de judecători.

Drept urmare a mai primit o condamnare de câte șase luni pentru fiecare faptă.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax