Connect with us
Publicitate

AIUD

Motivul pentru care un deținut din Penitenciarul Aiud a spart televizorul din celulă. Ce pedeapsă a primit

Publicat

camera penitenciar, inchisoare, aiud

Un tânăr închis la Penitenciarul de Maximă Siguranță Aiud a dat cu televizorul de pământ, supărat că acesta nu mai mergea. După ce a distrus televizorul, tânărul a fost sancționat de conducerea închisorii, dar acesta nu a fost de acord cu sancțiunea primită. 

Drept urmare, deținutul a contestat sancțiunea și un proces s-a desfășurat pe rolul Judecătoriei Aiud, iar o decizie a fost dată pe 17 noiembrie 2021.

În data de 12 iulie, polițiștii de penitenciar au auzit gălăgie din camera de detenție, unde era închis. Când au ajuns în camera au observat că televizorul era pe jos.

Tânărul de 21 de ani a spus că s-a enervat din cauza faptului că acesta nu mai mergea și drept urmare a dat cu el de pământ. În fața judecătorului ”a arătat că televizorul a funcționat 2-3 zile, după care s-a defectat. De asemenea, a menționat că este de acord să plătească contravaloarea televizorului”, se arată în motivarea instanței.

Pentru fapta sa a fost sancționat cu interzicerea dreptului la vizite timp de o lună. Acesta a  contestat sancțiunea, dar magistrații Judecătoriei Aiud nu au admis cererea.

Respinge, ca nefondată, contestaţia formulată de petentul-contestator C.R. Alin, deţinut în Penitenciarul Aiud, împotriva încheierii, emisă în dosarul de judecătorul de supraveghere a privării de libertate din cadrul Penitenciarului Aiud. Menţine ca legală şi temeinică încheierea atacată.

Mai mult de atât, tânărul a fost obligat să plătească și 200 de lei cu titlul cheltuieli de judecată.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate


Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax