Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un patron de dezmembrări auto din Sebeș s-a ales cu dosar penal. Ce au descoperit polițiștii

Publicat

Un administrator al unui centru de dezmembrări din Sebeș s-a ales cu dosar penal, după ce polițiștii au descoperit că 115 autovehicule erau depozitate neconform. 

Mai exact, potrivit IPJ Alba, în urma controlului efectuat, împreună cu reprezentanții Gărzii Naţională de Mediu – Comisariatul Judeţean Alba, la o societate comercială din municipiul Sebeș, polițiștii au constatat că un număr de 115 autovehicule, netratate, erau depozitate atât pe platforma societății cât și direct pe sol, existând scurgeri de produse petroliere.

Administratorului societății controlate i-a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „neluarea sau nerespectarea măsurilor obligatorii în desfășurarea activităților de colectare, tratare, transport, valorificare și eliminare a deșeurilor periculoase”, faptă prevăzută și pedepsită de art. 63 din Legea 211/2011.

 

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *







Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate



Parteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax