Connect with us
Publicitate

EVENIMENT

Motivul pentru care un tânăr din Alba Iulia a ieșit afară, la o țigară, cu o mască de schi pe față. Pentru ce a fost judecat

Publicat

Un tânăr din Alba Iulia, a ieșit afară din casă la o țigară, în timp ce purta o mască de schi pe față. De asemenea mai avea trasă pe cap o glugă. Mai mult de atât, plimbarea printre blocuri a avut loc dimineața, în jurul orei 06.40.

Motivul pentru care tânărul și-a ascuns fața în timpul plimbării este detaliat de magistrații Judecătoriei Alba Iulia. În data de 17 ianuarie 2024, acesta a primit o condamnare.

Tânărul nu este străin de instanțele de judecată, iar la momentul condamnării se afla deja în executarea unei măsuri privative de libertate.

Inculpatul și-a ascuns fața dintr-un singur motiv: era arestat la domiciliu, și nu voia să fie recunoscut pe față. Însă, oamenii legii și-au dat seama că acesta a plecat din arest la domiciliu și i-au făcut un nou dosar penal.

Fapta pentru care tânărul a ajuns iar în fața instanței este detaliată de magistrați în motivarea instanței.

Declarația unui martor, în instanță

Acesta a spus că inculpatul, l-a contactat pe Instagram, și l-a chemat afară la o țigară.

”Avea trasă o glugă pe cap, iar pe faţă avea o mască de schi, fără să i se poată vedea bine faţa. Împreună cu inculpatul s-au plimbat timp de aproximativ treizeci de minute, de la domiciliul inculpatului spre o benzinărie.

Martorul a declarat că inculpatul i-a spus că nu doreşte să se plimbe pe strada principală deoarece acesta era arestat la domiciliu şi îi era frică să nu fie prins”, a declarat unul dintre martorii din dosar.

Decizia instanței de judecată

Tânărul a fost judecat și apoi condamnat pentru evadare. Acesta se afla deja la un centru educativ pentru minori de la Buziaș. Pentru fapta sa de evadare i-a fost mărită perioada de executare a pedepsei de la un an și 6 luni, la 2 ani.

Decizia momentan nu este definitivă și poate fi atacată în apel.

Urmăriți Alba24.ro și pe Google News

Comentează

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *Dacă ți-a plăcut articolul:


ȘTIREA TA - trimite foto/video la Alba24 prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.


Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
Publicitate
PublicitateParteneri: Romania24.ro, Cluj24.ro, Ardeal24,ro, Botosani24.ro. Copyright © 2022 Alba24.ro powered by Independent Media & More. Alba24.ro folosește fluxurile de știri ale agențiilor Agerpres și Mediafax